Bagerier i Vårgårda

Annons:
Hitta bageri i Vårgårda - alla trevliga och mysiga bagerier i Vårgårda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vårgårda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Vårgårda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vårgårda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vårgårda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vårgårda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vårgårda som passar dig.

Konditori Centrum
Kungsg. 46
447 30 Vårgårda


Lindströms Bageri
Drottningg. 5
447 35 VÅRGÅRDA


Birgit Andersson M.E.F.
Västerg. 14
447 33 VÅRGÅRDA

Annons:

Fika och frallor i Vårgårda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vårgårda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vårgårda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vårgårda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vårgårda

I Vårgårda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vårgårda som också kan vara av intresse.

Vårgårda är en tätort i Västergötland och centralort i Vårgårda kommun. Vårgårda har en tradition av entreprenörer med namn som Lennart Lindblad (Autoliv) och Johan Petter Johansson (uppfinnare av skiftnyckeln och rörtången).

Yta: 430,62 hektar
Invånarantal: 5133, år 2010

Här kan du läsa mer om Vårgårda om du vill veta mer än saker om bagerier i Vårgårda.

I Vårgårda hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vårgårda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: