Bagerier i Vänersborg

Annons:
Hitta bageri i Vänersborg - alla trevliga och mysiga bagerier i Vänersborg som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vänersborg och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Vänersborg. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vänersborg erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vänersborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vänersborg. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vänersborg som passar dig.

Nordfeldts Konditori
Edsg. 12
462 33 VÄNERSBORG


Konditori Princess
Sundsg. 5
462 33 VÄNERSBORG

Annons:

Fika och frallor i Vänersborg

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vänersborg är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vänersborg. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vänersborg från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vänersborg

I Vänersborg finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vänersborg som också kan vara av intresse.

Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Yta: 1 156,51 hektar
Invånarantal: 21699, år 2010

Här kan du läsa mer om Vänersborg om du vill veta mer än saker om bagerier i Vänersborg.

I Vänersborg hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vänersborg som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: