Bagerier i Torslanda

Annons:
Hitta bageri i Torslanda - alla trevliga och mysiga bagerier i Torslanda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Torslanda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 6 olika bagerier i Torslanda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Torslanda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Torslanda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Torslanda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Torslanda som passar dig.

Åkes Äkta Hönökakor AB
Nordhagsv. 16
423 34 Torslanda


Almondy AB
Flygfältsg. 10
423 37 TORSLANDA


Maxi ICA Stormarknad Torslanda
G. Flygplatsv. 60
423 37 TORSLANDA


Sugar & Treats HB
Låkebergsg. 79 -81
423 34 Torslanda


Mjöviks Bageri och Gårdsfika
G. Lillebyv. 80
423 53 TORSLANDA


Mats Bageri AB
Nordhagsv. 16
423 34 Torslanda

Annons:

Fika och frallor i Torslanda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Torslanda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Torslanda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Torslanda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Torslanda

I Torslanda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Torslanda som också kan vara av intresse.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du läsa mer om Torslanda om du vill veta mer än saker om bagerier i Torslanda.

I Torslanda hittade vi sammanlagt 6 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Torslanda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: