Bagerier i Tidan

Annons:
Hitta bageri i Tidan - alla trevliga och mysiga bagerier i Tidan som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Tidan och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Tidan. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Tidan erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Tidan

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Tidan. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Tidan som passar dig.

Vads Kvarn & Såg, AB
Lilla vägen
549 31 Tidan


Österbergs Konditori
Närlundavägen
549 31 Tidan


Tidan Konditori AB
Närlundav. 6
549 31 Tidan

Annons:

Fika och frallor i Tidan

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Tidan är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Tidan. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Tidan från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Tidan

I Tidan finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Tidan som också kan vara av intresse.

Tidan är en tätort i norra delen av Skövde kommun i Västra Götalands län, belägen där Västra stambanan korsar ån Tidan. Vads kyrka och antikvariatet Böckernas hus ligger i Tidan.

Yta: 132,34 hektar
Invånarantal: 935, år 2010

Här kan du läsa mer om Tidan om du vill veta mer än saker om bagerier i Tidan.

I Tidan hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Tidan som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: