Bagerier i Tidaholm

Annons:
Hitta bageri i Tidaholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Tidaholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Tidaholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Tidaholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Tidaholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Tidaholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Tidaholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Tidaholm som passar dig.

Julius Bageri & Kök
Kyrkog. 1
522 31 TIDAHOLM


Mekka
Stallängsv. 5
522 34 Tidaholm

Annons:

Fika och frallor i Tidaholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Tidaholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Tidaholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Tidaholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Tidaholm

I Tidaholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Tidaholm som också kan vara av intresse.

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här kan du läsa mer om Tidaholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Tidaholm.

I Tidaholm hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Tidaholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: