Bagerier i Tanumshede

Annons:
Hitta bageri i Tanumshede - alla trevliga och mysiga bagerier i Tanumshede som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Tanumshede och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Tanumshede. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Tanumshede erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Tanumshede

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Tanumshede. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Tanumshede som passar dig.

Tanumshede Hembageri
Affärsv. 7
457 30 TANUMSHEDE

Annons:

Fika och frallor i Tanumshede

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Tanumshede är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Tanumshede. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Tanumshede från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Tanumshede

I Tanumshede finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Tanumshede som också kan vara av intresse.

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här kan du läsa mer om Tanumshede om du vill veta mer än saker om bagerier i Tanumshede.

I Tanumshede hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Tanumshede som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: