Bagerier i Surte

Annons:
Hitta bageri i Surte - alla trevliga och mysiga bagerier i Surte som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Surte och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Surte. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Surte erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Surte

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Surte. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Surte som passar dig.

Coop Konsum
Göteborgsv. 68
445 57 Surte

Annons:

Fika och frallor i Surte

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Surte är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Surte. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Surte från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Surte

I Surte finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Surte som också kan vara av intresse.

Surte är en tätort i Ale kommun som ligger vid E45 och Bergslagsbanan (nu Norge/Vänerbanan) öster om Göta älv, ca 1,5 mil norr om Göteborg C. I tätorten ingår även samhället Bohus som vuxit samman med Surte.

Yta: 361,48 hektar
Invånarantal: 5798, år 2010

Här kan du läsa mer om Surte om du vill veta mer än saker om bagerier i Surte.

I Surte hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Surte som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: