Bagerier i Stenkullen

Annons:
Hitta bageri i Stenkullen - alla trevliga och mysiga bagerier i Stenkullen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Stenkullen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Stenkullen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Stenkullen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Stenkullen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Stenkullen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Stenkullen som passar dig.

Zeelandia AB
Elv. 4
443 61 STENKULLEN


Dalblads Chocolate Machines AB
Hunstugans v. 1
443 61 STENKULLEN


Gråbobagaren AB
Svetsarev. 1
443 61 STENKULLEN

Annons:

Fika och frallor i Stenkullen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Stenkullen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Stenkullen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Stenkullen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Stenkullen

I Stenkullen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Stenkullen som också kan vara av intresse.

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om Stenkullen om du vill veta mer än saker om bagerier i Stenkullen.

I Stenkullen hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Stenkullen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: