Bagerier i Sollebrunn

Annons:
Hitta bageri i Sollebrunn - alla trevliga och mysiga bagerier i Sollebrunn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sollebrunn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Sollebrunn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sollebrunn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sollebrunn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sollebrunn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sollebrunn som passar dig.

Kaffekoppen i Sollebrunn
Gräfsnäsv. 6
441 70 Sollebrunn

Annons:

Fika och frallor i Sollebrunn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sollebrunn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sollebrunn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sollebrunn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sollebrunn

I Sollebrunn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sollebrunn som också kan vara av intresse.

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Här kan du läsa mer om Sollebrunn om du vill veta mer än saker om bagerier i Sollebrunn.

I Sollebrunn hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sollebrunn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: