Bagerier i Skärhamn

Annons:
Hitta bageri i Skärhamn - alla trevliga och mysiga bagerier i Skärhamn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Skärhamn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Skärhamn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Skärhamn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Skärhamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Skärhamn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Skärhamn som passar dig.

Styckens Bageri AB
Hamng. 39
471 32 Skärhamn


ICA Supermarket Skärhamn
Kroksdalsv. 4
471 21 Skärhamn

Annons:

Fika och frallor i Skärhamn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Skärhamn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Skärhamn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Skärhamn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Skärhamn

I Skärhamn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Skärhamn som också kan vara av intresse.

Skärhamn är en tätort på västra delen av Tjörn i Bohuslän och centralort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Orten har ett stort mått av social service, med bibliotek. Många butiker finns också på orten, de allra flesta har öppet året runt.

Yta: 246,49 hektar
Invånarantal: 3193, år 2010

Här kan du läsa mer om Skärhamn om du vill veta mer än saker om bagerier i Skärhamn.

I Skärhamn hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Skärhamn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: