Bagerier i Sävedalen

Annons:
Hitta bageri i Sävedalen - alla trevliga och mysiga bagerier i Sävedalen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sävedalen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Sävedalen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sävedalen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sävedalen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sävedalen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sävedalen som passar dig.

Circle K
Göteborgsv. 100
433 63 Sävedalen


Cederleüfs Konditori
Göteborgsv. 74
433 63 Sävedalen

Annons:

Fika och frallor i Sävedalen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sävedalen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sävedalen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sävedalen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sävedalen

I Sävedalen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sävedalen som också kan vara av intresse.

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här kan du läsa mer om Sävedalen om du vill veta mer än saker om bagerier i Sävedalen.

I Sävedalen hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sävedalen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: