Bagerier i Sandhult

Annons:
Hitta bageri i Sandhult - alla trevliga och mysiga bagerier i Sandhult som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sandhult och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Sandhult. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sandhult erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sandhult

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sandhult. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sandhult som passar dig.

Vedugnsbageriet I Sandhult
Sundshultsv. 14
504 78 SANDHULT

Annons:

Fika och frallor i Sandhult

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sandhult är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sandhult. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sandhult från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sandhult

I Sandhult finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sandhult som också kan vara av intresse.

Sandhult är en tätort i Borås kommun i Västergötland, Västra Götalands län och kyrkbyn i Sandhults socken med Sandhults kyrka. Sandhult består av två delar, Kyrkebo på den östra sidan av länsväg 180, samt ABV-området på dess västra sida.

Yta: 55,14 hektar
Invånarantal: 608, år 2010

Här kan du läsa mer om Sandhult om du vill veta mer än saker om bagerier i Sandhult.

I Sandhult hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sandhult som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: