Bagerier i Partille

Annons:
Hitta bageri i Partille - alla trevliga och mysiga bagerier i Partille som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Partille och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 6 olika bagerier i Partille. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Partille erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Partille

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Partille. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Partille som passar dig.

Libanesiska Bageriet i GBG AB
Järnstångsv. 39
433 30 Partille


Garbo Food AB
Järnstångsv. 53
433 30 Partille


Le Pain Francais AB
Kyrktorget 19
433 33 PARTILLE


Portens Bageri AB
Tredingsv. 13
433 46 PARTILLE


Glada Munken & Pannkakan, AB
Järnstångsv. 15
433 30 Partille


Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB
Nils Henrikssons v. 3 Allum
433 35 PARTILLE

Annons:

Fika och frallor i Partille

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Partille är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Partille. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Partille från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Partille

I Partille finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Partille som också kan vara av intresse.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här kan du läsa mer om Partille om du vill veta mer än saker om bagerier i Partille.

I Partille hittade vi sammanlagt 6 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Partille som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: