Bagerier i Mölndal

Annons:
Hitta bageri i Mölndal - alla trevliga och mysiga bagerier i Mölndal som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Mölndal och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 10 olika bagerier i Mölndal. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Mölndal erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Mölndal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Mölndal. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Mölndal som passar dig.

Margaretas Bröd & Bakverk AB
Idungatan 2
431 44 MÖLNDAL


Gunnebo Kaffehus och Krog
Christina Halls v.
431 36 Mölndal


Swebake AB
Kryptong. 20
431 53 MÖLNDAL


Kvarnby Bageri
G. Torget 45
431 34 Mölndal


La Boulangerie De France AB
Steinbrenner Nyberg & Ehlers Bageri AB
Alfagatan 22
431 49 Mölndal


Condura Konsult AB
Alfagatan 22
431 49 Mölndal


Café Skåne
Nämndemansg. 1
431 33 MÖLNDAL


Sockerprinsessan AB
Pixbov. 39
431 64 MÖLNDAL


Naki Bageri & Konditori
Sörgårdsg. 16
431 67 Mölndal

Annons:

Fika och frallor i Mölndal

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Mölndal är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Mölndal. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Mölndal från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Mölndal

I Mölndal finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Mölndal som också kan vara av intresse.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du läsa mer om Mölndal om du vill veta mer än saker om bagerier i Mölndal.

I Mölndal hittade vi sammanlagt 10 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Mölndal som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: