Bagerier i Mellerud

Annons:
Hitta bageri i Mellerud - alla trevliga och mysiga bagerier i Mellerud som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Mellerud och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Mellerud. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Mellerud erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Mellerud

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Mellerud. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Mellerud som passar dig.

Coop Konsum Mellerud
Köpmantorget 4
464 31 Mellerud

Annons:

Fika och frallor i Mellerud

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Mellerud är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Mellerud. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Mellerud från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Mellerud

I Mellerud finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Mellerud som också kan vara av intresse.

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Här kan du läsa mer om Mellerud om du vill veta mer än saker om bagerier i Mellerud.

I Mellerud hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Mellerud som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: