Bagerier i Lysekil

Annons:
Hitta bageri i Lysekil - alla trevliga och mysiga bagerier i Lysekil som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lysekil och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Lysekil. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lysekil erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lysekil

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lysekil. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lysekil som passar dig.

Björsells Bageri & Konditori
Kungsg. 22
453 33 LYSEKIL


Alexandra K. AB
Gränsg. 8 A
453 30 Lysekil


AB Rich. Björsell
Kungsg. 22
453 33 LYSEKIL


Coop Konsum
Rosviksg. 3
453 30 Lysekil

Annons:

Fika och frallor i Lysekil

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lysekil är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lysekil. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lysekil från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lysekil

I Lysekil finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lysekil som också kan vara av intresse.

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Här kan du läsa mer om Lysekil om du vill veta mer än saker om bagerier i Lysekil.

I Lysekil hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lysekil som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: