Bagerier i Ljungskile

Annons:
Hitta bageri i Ljungskile - alla trevliga och mysiga bagerier i Ljungskile som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ljungskile och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Ljungskile. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ljungskile erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ljungskile

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ljungskile. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ljungskile som passar dig.

Coop Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg
Vällebergsv. 17
459 30 LJUNGSKILE

Annons:

Fika och frallor i Ljungskile

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ljungskile är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ljungskile. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ljungskile från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ljungskile

I Ljungskile finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ljungskile som också kan vara av intresse.

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungskile om du vill veta mer än saker om bagerier i Ljungskile.

I Ljungskile hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ljungskile som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: