Bagerier i Ljung

Annons:
Hitta bageri i Ljung - alla trevliga och mysiga bagerier i Ljung som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ljung och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Ljung. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ljung erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ljung

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ljung. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ljung som passar dig.

Henrik & Klara AB
S. Björke Fättlinggården 2
524 95 LJUNG

Annons:

Fika och frallor i Ljung

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ljung är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ljung. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ljung från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ljung

I Ljung finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ljung som också kan vara av intresse.

Ljung är en tätort i Herrljunga kommun som år 2010 hade 734 invånare. Orten var tingsplatsen för Gäsene härad och har en station vid Älvsborgsbanan.

Yta: 86,41 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljung om du vill veta mer än saker om bagerier i Ljung.

I Ljung hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ljung som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: