Bagerier i Lindome

Annons:
Hitta bageri i Lindome - alla trevliga och mysiga bagerier i Lindome som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lindome och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Lindome. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lindome erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lindome

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lindome. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lindome som passar dig.

Polfärskt Bröd AB
Elementv. 3
437 36 LINDOME


Europartner in Bread AB
Elementv. 3
437 36 LINDOME


Aras Bageri
Hassungared
437 91 Lindome


Vagott
Elementv. 3
437 36 LINDOME

Annons:

Fika och frallor i Lindome

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lindome är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lindome. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lindome från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lindome

I Lindome finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lindome som också kan vara av intresse.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här kan du läsa mer om Lindome om du vill veta mer än saker om bagerier i Lindome.

I Lindome hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lindome som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: