Bagerier i Lidköping

Annons:
Hitta bageri i Lidköping - alla trevliga och mysiga bagerier i Lidköping som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lidköping och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 10 olika bagerier i Lidköping. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lidköping erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lidköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lidköping. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lidköping som passar dig.

Rådhuskonditoriet
Nya Stadens torg
531 31 Lidköping


Wallanders Hembageri AB
Målareg. 13
531 30 LIDKÖPING


Söderströms Conditori
Stenportsg. 7
531 30 LIDKÖPING


Freda
Skarag. 3
531 32 LIDKÖPING


Fjällbröd i Lidköping AB
Skarag. 27
531 32 LIDKÖPING


Fazer Bageri
Kartåsg. 3 A
531 40 Lidköping


Emelis i Spiken
Spikens Fiskehamn
531 99 Lidköping


Bageriet
Tallhagsg. 10
531 40 Lidköping


Henrys Bageri
Kopparslagareg. 10
531 30 LIDKÖPING


Konditor Trulsson Café
Fabriksg. 4
531 30 LIDKÖPING

Annons:

Fika och frallor i Lidköping

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lidköping är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lidköping. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lidköping från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lidköping

I Lidköping finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lidköping som också kan vara av intresse.

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Här kan du läsa mer om Lidköping om du vill veta mer än saker om bagerier i Lidköping.

I Lidköping hittade vi sammanlagt 10 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lidköping som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: