Bagerier i Lerum

Annons:
Hitta bageri i Lerum - alla trevliga och mysiga bagerier i Lerum som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lerum och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Lerum. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lerum erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lerum

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lerum. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lerum som passar dig.

ICA Kvantum
Hulans Torg
443 51 Lerum


Konditori Kaffedoppet
Göteborgsv. 21
443 30 LERUM


Tempo Solkatten
Bagges torg
443 30 LERUM

Annons:

Fika och frallor i Lerum

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lerum är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lerum. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lerum från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lerum

I Lerum finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lerum som också kan vara av intresse.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du läsa mer om Lerum om du vill veta mer än saker om bagerier i Lerum.

I Lerum hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lerum som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: