Bagerier i Landvetter

Annons:
Hitta bageri i Landvetter - alla trevliga och mysiga bagerier i Landvetter som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Landvetter och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Landvetter. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Landvetter erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Landvetter

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Landvetter. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Landvetter som passar dig.

Landvetter Stenugnsbageri
Stenåkersgatan 12
438 32 LANDVETTER


Haga bullen
Hökabergsv. 1
438 34 LANDVETTER

Annons:

Fika och frallor i Landvetter

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Landvetter är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Landvetter. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Landvetter från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Landvetter

I Landvetter finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Landvetter som också kan vara av intresse.

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånarantal: 7152, år 2010

Här kan du läsa mer om Landvetter om du vill veta mer än saker om bagerier i Landvetter.

I Landvetter hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Landvetter som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: