Bagerier i Kungälv

Annons:
Hitta bageri i Kungälv - alla trevliga och mysiga bagerier i Kungälv som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kungälv och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 8 olika bagerier i Kungälv. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kungälv erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kungälv

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kungälv. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kungälv som passar dig.

Tårtdecor
Solbräckeg. 31
442 45 KUNGÄLV


Konditori Svarta Katten AB
Vikingag. 1
442 36 KUNGÄLV


Maxi ICA Stormarknad
Gymnasieg.
442 34 KUNGÄLV


Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Strandg. 10
442 31 Kungälv


Fikabutiken
Bultg. 14
442 40 Kungälv


Jerkstrands Bageriaktiebolag
Uddevallav. 5
442 30 KUNGÄLV


Coop Konsum
Strandg. 77
442 31 Kungälv


Surdegskungen AB
Ytterbyv. 3 B
442 30 KUNGÄLV

Annons:

Fika och frallor i Kungälv

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kungälv är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kungälv. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kungälv från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kungälv som också kan vara av intresse.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungälv om du vill veta mer än saker om bagerier i Kungälv.

I Kungälv hittade vi sammanlagt 8 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kungälv som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: