Bagerier i Kärna

Annons:
Hitta bageri i Kärna - alla trevliga och mysiga bagerier i Kärna som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kärna och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Kärna. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kärna erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kärna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kärna. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kärna som passar dig.

Fika Akuten AB
Brunnefjäll 130
442 71 KÄRNA

Annons:

Fika och frallor i Kärna

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kärna är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kärna. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kärna från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kärna

I Kärna finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kärna som också kan vara av intresse.

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Här kan du läsa mer om Kärna om du vill veta mer än saker om bagerier i Kärna.

I Kärna hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kärna som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: