Bagerier i Karlsborg

Annons:
Hitta bageri i Karlsborg - alla trevliga och mysiga bagerier i Karlsborg som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Karlsborg och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Karlsborg. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Karlsborg erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Karlsborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Karlsborg. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Karlsborg som passar dig.

Coop Konsum
Storg. 64
546 32 KARLSBORG

Annons:

Fika och frallor i Karlsborg

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Karlsborg är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Karlsborg. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Karlsborg från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Karlsborg

I Karlsborg finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Karlsborg som också kan vara av intresse.

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlsborg om du vill veta mer än saker om bagerier i Karlsborg.

I Karlsborg hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Karlsborg som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: