Bagerier i Kareby

Annons:
Hitta bageri i Kareby - alla trevliga och mysiga bagerier i Kareby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kareby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Kareby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kareby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kareby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kareby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kareby som passar dig.

Åsa S Bageri I Kareby AB
Hanekullen 310
442 93 Kareby

Annons:

Fika och frallor i Kareby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kareby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kareby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kareby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kareby

I Kareby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kareby som också kan vara av intresse.

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Här kan du läsa mer om Kareby om du vill veta mer än saker om bagerier i Kareby.

I Kareby hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kareby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: