Bagerier i Källby

Annons:
Hitta bageri i Källby - alla trevliga och mysiga bagerier i Källby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Källby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Källby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Källby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Källby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Källby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Källby som passar dig.

Dafgårds
Sjökvarnsvägen 30
531 73 Källby

Annons:

Fika och frallor i Källby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Källby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Källby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Källby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Källby

I Källby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Källby som också kan vara av intresse.

Källby är en tätort i Götene kommun belägen två kilometer väster om Källby kyrkby, kyrkbyn i Källby socken. Källby ligger även 12 km om Lidköping, 14 km om Götene, 144 km om Göteborg och 339 km (172 km på motorväg) om Stockholm. Samhället avgränsas av Vänern i väst och jordbruksbygd i övriga riktningar.

Yta: 135,82 hektar
Invånarantal: 1586, år 2010

Här kan du läsa mer om Källby om du vill veta mer än saker om bagerier i Källby.

I Källby hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Källby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: