Bagerier i Jörlanda

Annons:
Hitta bageri i Jörlanda - alla trevliga och mysiga bagerier i Jörlanda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Jörlanda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Jörlanda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Jörlanda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Jörlanda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Jörlanda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Jörlanda som passar dig.

Jörlanda Bageri AB
Bagarev. 10
444 65 Jörlanda

Annons:

Fika och frallor i Jörlanda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Jörlanda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Jörlanda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Jörlanda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Jörlanda

I Jörlanda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Jörlanda som också kan vara av intresse.

Jörlanda är en tätort i Stenungsunds kommun och kyrkbyn i Jörlanda socken, belägen mellan E6 och havet. Jörlanda har en gammal kyrkobyggnad som brann ner 1921, men som 1926 byggdes upp igen, Jörlanda kyrka.

Yta: 66,74 hektar
Invånarantal: 789, år 2010

Här kan du läsa mer om Jörlanda om du vill veta mer än saker om bagerier i Jörlanda.

I Jörlanda hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Jörlanda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: