Bagerier i Jonsered

Annons:
Hitta bageri i Jonsered - alla trevliga och mysiga bagerier i Jonsered som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Jonsered och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Jonsered. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Jonsered erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Jonsered

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Jonsered. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Jonsered som passar dig.

Hardenbergs Interiör AB
Stärteredsv. 27
433 75 Jonsered

Annons:

Fika och frallor i Jonsered

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Jonsered är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Jonsered. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Jonsered från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Jonsered

I Jonsered finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Jonsered som också kan vara av intresse.

Jonsered är en tätort i Partille kommun, Västergötland och Västra Götalands län, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Jonsered var ett säteri som från 1830-talet utvecklades till en bruksort under familjen Gibsons ledning som gav orten en särprägel. Jonsereds fabriker var den dominerande arbetsgivaren.

Yta: 63,77 hektar
Invånarantal: 930, år 2010

Här kan du läsa mer om Jonsered om du vill veta mer än saker om bagerier i Jonsered.

I Jonsered hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Jonsered som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: