Bagerier i Hovås

Annons:
Hitta bageri i Hovås - alla trevliga och mysiga bagerier i Hovås som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hovås och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Hovås. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hovås erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hovås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hovås. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hovås som passar dig.

Q8 International AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Lasse-Maja Bageri & Café
Billdalsv. 2
436 53 HOVÅS

Annons:

Fika och frallor i Hovås

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hovås är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hovås. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hovås från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hovås

I Hovås finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hovås som också kan vara av intresse.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här kan du läsa mer om Hovås om du vill veta mer än saker om bagerier i Hovås.

I Hovås hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hovås som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: