Bagerier i Hova

Annons:
Hitta bageri i Hova - alla trevliga och mysiga bagerier i Hova som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hova och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Hova. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hova erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hova

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hova. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hova som passar dig.

Hova Konditori
Torgg. 12
548 32 Hova

Annons:

Fika och frallor i Hova

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hova är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hova. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hova från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hova

I Hova finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hova som också kan vara av intresse.

Hova är den största tätorten i Gullspångs kommun och centralort i kommunen genom att den centrala förvaltningen har sitt säte där.[3] Den är belägen, cirka 20 km norr om Töreboda och 30 km nordost om Mariestad. Orten genomfars av E20 samt länsväg 200 och har station på Kinnekullebanan.

Yta: 179,89 hektar
Invånarantal: 1288, år 2010

Här kan du läsa mer om Hova om du vill veta mer än saker om bagerier i Hova.

I Hova hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hova som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: