Bagerier i Hönö

Annons:
Hitta bageri i Hönö - alla trevliga och mysiga bagerier i Hönö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hönö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Hönö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hönö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hönö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hönö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hönö som passar dig.

G-M Danielson Agenturer HB
Sörens v. 9
475 42 Hönö


Misoolha AB
Handelsträdgården 4
475 41 HÖNÖ


Klåvakaka På Hönö AB
Klåva Hamnv. 15
475 42 Hönö

Annons:

Fika och frallor i Hönö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hönö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hönö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hönö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hönö

I Hönö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hönö som också kan vara av intresse.

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här kan du läsa mer om Hönö om du vill veta mer än saker om bagerier i Hönö.

I Hönö hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hönö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: