Bagerier i Hjälteby

Annons:
Hitta bageri i Hjälteby - alla trevliga och mysiga bagerier i Hjälteby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hjälteby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Hjälteby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hjälteby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hjälteby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hjälteby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hjälteby som passar dig.

Sundsby Gårdscafé, Restaurang & Butik
Sundsby säteri
471 72 Hjälteby

Annons:

Fika och frallor i Hjälteby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hjälteby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hjälteby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hjälteby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hjälteby

I Hjälteby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hjälteby som också kan vara av intresse.

Hjälteby är en ort i Valla socken, Tjörns kommun i Västra Götalands län och landskapet Bohuslän. För bebyggelse i orten och dess kringområde har SCB avgränsat en småort, namnsatt till Hjälteby och del av Sundsby.

Yta: 43 hektar
Invånarantal: 181, år 2010

Här kan du läsa mer om Hjälteby om du vill veta mer än saker om bagerier i Hjälteby.

I Hjälteby hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hjälteby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: