Bagerier i Henån

Annons:
Hitta bageri i Henån - alla trevliga och mysiga bagerier i Henån som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Henån och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Henån. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Henån erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Henån

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Henån. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Henån som passar dig.

Tavlebords Honungsgård
Tavlebord 127
473 97 HENÅN

Annons:

Fika och frallor i Henån

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Henån är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Henån. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Henån från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Henån

I Henån finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Henån som också kan vara av intresse.

Henån är en tätort på Orust i Bohuslän samt centralort i Orusts kommun i Västra Götalands län. Orten har fått sitt namn efter ån som heter just Henån. Handel och annan aktivitet ökar stort under sommartid, eftersom Henån är centralort för en kommun som flerdubblar sitt invånarantal under turistsäsongen

Yta: 197,61 hektar
Invånarantal: 1816, år 2010

Här kan du läsa mer om Henån om du vill veta mer än saker om bagerier i Henån.

I Henån hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Henån som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: