Bagerier i Hålta

Annons:
Hitta bageri i Hålta - alla trevliga och mysiga bagerier i Hålta som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hålta och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Hålta. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hålta erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hålta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hålta. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hålta som passar dig.

Sankeys Hembagerie
Vävra 420
442 95 HÅLTA

Annons:

Fika och frallor i Hålta

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hålta är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hålta. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hålta från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hålta

I Hålta finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hålta som också kan vara av intresse.

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Här kan du läsa mer om Hålta om du vill veta mer än saker om bagerier i Hålta.

I Hålta hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hålta som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: