Bagerier i Hällekis

Annons:
Hitta bageri i Hällekis - alla trevliga och mysiga bagerier i Hällekis som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hällekis och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Hällekis. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hällekis erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hällekis

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hällekis. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hällekis som passar dig.

Coop Nära
Hönsätersv. 12
533 74 HÄLLEKIS

Annons:

Fika och frallor i Hällekis

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hällekis är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hällekis. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hällekis från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hällekis

I Hällekis finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hällekis som också kan vara av intresse.

Hällekis är en tätort i Götene kommun. Samhället ligger ungefär 15 km från Götene och 25 km från Lidköping. Orten ligger vid sjön Vänerns strand. Strax söder om orten ligger platåberget Kinnekulle med 18 naturreservat och Kinnekulle naturvårdsområde.

Yta: 184,71 hektar
Invånarantal: 704, år 2010

Här kan du läsa mer om Hällekis om du vill veta mer än saker om bagerier i Hällekis.

I Hällekis hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hällekis som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: