Bagerier i Grebbestad

Annons:
Hitta bageri i Grebbestad - alla trevliga och mysiga bagerier i Grebbestad som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Grebbestad och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Grebbestad. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Grebbestad erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Grebbestad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Grebbestad. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Grebbestad som passar dig.

Sjögrens i Backen Café & Bageri
Nedre Långg. 34
457 72 Grebbestad


Grebbestad Bageri AB
Industriv. 4
457 72 Grebbestad

Annons:

Fika och frallor i Grebbestad

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Grebbestad är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Grebbestad. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Grebbestad från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Grebbestad

I Grebbestad finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Grebbestad som också kan vara av intresse.

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här kan du läsa mer om Grebbestad om du vill veta mer än saker om bagerier i Grebbestad.

I Grebbestad hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Grebbestad som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: