Bagerier i Gråbo

Annons:
Hitta bageri i Gråbo - alla trevliga och mysiga bagerier i Gråbo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Gråbo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Gråbo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Gråbo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Gråbo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Gråbo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Gråbo som passar dig.

Mainland AB
Älggräsv. 13
443 70 Gråbo


Runes Specialbageri AB
Gråbo Industriv. 15
443 40 GRÅBO

Annons:

Fika och frallor i Gråbo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Gråbo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Gråbo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Gråbo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Gråbo

I Gråbo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Gråbo som också kan vara av intresse.

Gråbo är en tätort i Lerums kommun i Västergötland, belägen 30 kilometer nordost om Göteborg, vid länsväg 190. Orten växte ursprungligen fram som ett stationssamhälle i Stora Lundby socken vid den år 1900 öppnade Västgötabanan.

Yta: 230,91 hektar
Invånarantal: 4195, år 2010

Här kan du läsa mer om Gråbo om du vill veta mer än saker om bagerier i Gråbo.

I Gråbo hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Gråbo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: