Bagerier i Fritsla

Annons:
Hitta bageri i Fritsla - alla trevliga och mysiga bagerier i Fritsla som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Fritsla och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Fritsla. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Fritsla erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Fritsla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Fritsla. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Fritsla som passar dig.

Bageriet Fritsla
Förläggarev. 27
511 72 FRITSLA

Annons:

Fika och frallor i Fritsla

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Fritsla är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Fritsla. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Fritsla från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Fritsla

I Fritsla finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Fritsla som också kan vara av intresse.

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånarantal: 2293, år 2010

Här kan du läsa mer om Fritsla om du vill veta mer än saker om bagerier i Fritsla.

I Fritsla hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Fritsla som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: