Bagerier i Fjällbacka

Annons:
Hitta bageri i Fjällbacka - alla trevliga och mysiga bagerier i Fjällbacka som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Fjällbacka och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Fjällbacka. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Fjällbacka erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Fjällbacka

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Fjällbacka. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Fjällbacka som passar dig.

Setterlinds Bageri
Falkev. 2 A
457 40 FJÄLLBACKA


Coop Konsum Fjällbacka
Jasminv. 2
457 40 FJÄLLBACKA


Fikakorgen HB
N. Hamng. 8
457 40 FJÄLLBACKA

Annons:

Fika och frallor i Fjällbacka

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Fjällbacka är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Fjällbacka. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Fjällbacka från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Fjällbacka

I Fjällbacka finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Fjällbacka som också kan vara av intresse.

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Yta: 104,93 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här kan du läsa mer om Fjällbacka om du vill veta mer än saker om bagerier i Fjällbacka.

I Fjällbacka hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Fjällbacka som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: