Bagerier i Färgelanda

Annons:
Hitta bageri i Färgelanda - alla trevliga och mysiga bagerier i Färgelanda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Färgelanda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Färgelanda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Färgelanda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Färgelanda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Färgelanda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Färgelanda som passar dig.

Färgelanda Bageri O Konditori HB
Härshult 4
458 91 Färgelanda

Annons:

Fika och frallor i Färgelanda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Färgelanda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Färgelanda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Färgelanda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Färgelanda

I Färgelanda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Färgelanda som också kan vara av intresse.

Färgelanda är en tätort och centralort i Färgelanda kommun, belägen i sydvästra Dalsland och i Västra Götalands län. Näringslivet består till största delen av bilindustriföretaget IAC.

Yta: 210,42 hektar
Invånarantal: 1894, år 2010

Här kan du läsa mer om Färgelanda om du vill veta mer än saker om bagerier i Färgelanda.

I Färgelanda hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Färgelanda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: