Bagerier i Ellös

Annons:
Hitta bageri i Ellös - alla trevliga och mysiga bagerier i Ellös som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ellös och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Ellös. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ellös erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ellös

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ellös. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ellös som passar dig.

Ellös Bageri & Café
Rosenlundsv. 1
474 31 Ellös

Annons:

Fika och frallor i Ellös

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ellös är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ellös. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ellös från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ellös

I Ellös finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ellös som också kan vara av intresse.

Ellös är en tätort i Orusts kommun, belägen 15 km väster om kommunens centralort Henån. Ellös är den största industriorten på Orust, och hemort för Sveriges största fritidsbåtsvarv, Hallberg-Rassy.

Yta: 120,83 hektar
Invånarantal: 998, år 2010

Här kan du läsa mer om Ellös om du vill veta mer än saker om bagerier i Ellös.

I Ellös hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ellös som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: