Bagerier i Dingle

Annons:
Hitta bageri i Dingle - alla trevliga och mysiga bagerier i Dingle som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Dingle och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Dingle. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Dingle erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Dingle

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Dingle. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Dingle som passar dig.

Eliassons Konfekt
Saturnusg. 2
455 61 Dingle


Håby Bageri AB
Strömstadsv. 20
455 61 Dingle

Annons:

Fika och frallor i Dingle

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Dingle är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Dingle. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Dingle från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Dingle

I Dingle finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Dingle som också kan vara av intresse.

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan du läsa mer om Dingle om du vill veta mer än saker om bagerier i Dingle.

I Dingle hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Dingle som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: