Bagerier i Dalsjöfors

Annons:
Hitta bageri i Dalsjöfors - alla trevliga och mysiga bagerier i Dalsjöfors som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Dalsjöfors och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Dalsjöfors. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Dalsjöfors erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Dalsjöfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Dalsjöfors. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Dalsjöfors som passar dig.

Sandells Bageri & Konditori
Stationsv. 3
516 31 DALSJÖFORS

Annons:

Fika och frallor i Dalsjöfors

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Dalsjöfors är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Dalsjöfors. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Dalsjöfors från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Dalsjöfors

I Dalsjöfors finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Dalsjöfors som också kan vara av intresse.

Dalsjöfors är en tätort i Borås kommun. Dalsjöfors ligger 13 km ost-sydost om staden Borås. På orten finns två lågstadieskolor samt en mellan- och högstadieskola. Den äldre småhusbebyggelsen ligger runt Stora Dalsjön, som även har en större badplats.

Yta: 287,90 hektar
Invånarantal: 3362, år 2010

Här kan du läsa mer om Dalsjöfors om du vill veta mer än saker om bagerier i Dalsjöfors.

I Dalsjöfors hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Dalsjöfors som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: