Bagerier i Billdal

Annons:
Hitta bageri i Billdal - alla trevliga och mysiga bagerier i Billdal som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Billdal och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Billdal. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Billdal erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Billdal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Billdal. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Billdal som passar dig.

Nya Bärnarps Konditori AB
Billdals Hagenv. 1
427 37 BILLDAL


Sn Bakeri I Göteborg AB
Bolshedens Industriv. 28
427 50 Billdal


Nordgårdens Bageri
Bolshedens Industriv. 28
427 50 Billdal

Annons:

Fika och frallor i Billdal

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Billdal är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Billdal. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Billdal från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Billdal

I Billdal finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Billdal som också kan vara av intresse.

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här kan du läsa mer om Billdal om du vill veta mer än saker om bagerier i Billdal.

I Billdal hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Billdal som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: