Bagerier i Askim

Annons:
Hitta bageri i Askim - alla trevliga och mysiga bagerier i Askim som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Askim och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Askim. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Askim erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Askim

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Askim. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Askim som passar dig.

Easy Bake
St. Åvägen 19 A
436 34 ASKIM


Brödhuset
Askims Stationsv. 17
436 40 Askim


Deli And Coffee Gårda AB
Datav. 1
436 32 ASKIM

Annons:

Fika och frallor i Askim

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Askim är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Askim. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Askim från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Askim

I Askim finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Askim som också kan vara av intresse.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du läsa mer om Askim om du vill veta mer än saker om bagerier i Askim.

I Askim hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Askim som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: