Bagerier i Angered

Annons:
Hitta bageri i Angered - alla trevliga och mysiga bagerier i Angered som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Angered och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Angered. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Angered erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Angered

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Angered. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Angered som passar dig.

INGO
Hjällbov. 1
424 31 Angered


Green Bakery AB
Storås Industrig. 15
424 69 ANGERED


Molinsgatans Hönökaka Bageri
Pimpinellag. 68
424 61 ANGERED


Hawler Bageri & Konfekt
Bredfjällsg. 2
424 35 Angered

Annons:

Fika och frallor i Angered

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Angered är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Angered. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Angered från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Angered

I Angered finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Angered som också kan vara av intresse.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du läsa mer om Angered om du vill veta mer än saker om bagerier i Angered.

I Angered hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Angered som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: