Bagerier i Älvängen

Annons:
Hitta bageri i Älvängen - alla trevliga och mysiga bagerier i Älvängen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Älvängen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Älvängen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Älvängen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Älvängen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Älvängen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Älvängen som passar dig.

Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB
Torgg. 2
446 32 ÄLVÄNGEN

Annons:

Fika och frallor i Älvängen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Älvängen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Älvängen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Älvängen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Älvängen

I Älvängen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Älvängen som också kan vara av intresse.

Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Yta: 296,20 hektar
Invånarantal: 4196, år 2010

Här kan du läsa mer om Älvängen om du vill veta mer än saker om bagerier i Älvängen.

I Älvängen hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Älvängen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: