Bagerier i Alingsås

Annons:
Hitta bageri i Alingsås - alla trevliga och mysiga bagerier i Alingsås som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Alingsås och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 10 olika bagerier i Alingsås. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Alingsås erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Alingsås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Alingsås. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Alingsås som passar dig.

Lennartssons Bageri AB
Industrig. 11
441 38 ALINGSÅS


Ljungblads Konditori
L. Torget 3
441 30 ALINGSÅS


Nolbygårds Ekobageri & Kafé
Tomteredsv. 1
441 38 ALINGSÅS


Marieborgs Bageri AB
Skolg. 76
441 35 Alingsås


Östadkulle Hembageri, AB
Bagerivägen 4
441 92 ALINGSÅS


Fröken Gerdas Bageri
Göteborgsv. 16
441 32 ALINGSÅS


Hemvägens Frestelser Bageri AB
Hemv. 18
441 40 Alingsås


Gust. Ekstedts Bageri & Café AB
Drottningg. 26
441 30 ALINGSÅS


Deli Deli
Nyg. 11 -13
441 30 ALINGSÅS


Ekstedts bageri
Drottningg. 26
441 30 ALINGSÅS

Annons:

Fika och frallor i Alingsås

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Alingsås är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Alingsås. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Alingsås från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Alingsås

I Alingsås finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Alingsås som också kan vara av intresse.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du läsa mer om Alingsås om du vill veta mer än saker om bagerier i Alingsås.

I Alingsås hittade vi sammanlagt 10 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Alingsås som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västra Götaland.
Annons: