Bagerier i Skultuna

Annons:
Hitta bageri i Skultuna - alla trevliga och mysiga bagerier i Skultuna som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Skultuna och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Skultuna. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Skultuna erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Skultuna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Skultuna. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Skultuna som passar dig.

Skultuna Hembageri
Krongjutarv. 16
726 31 Skultuna

Annons:

Fika och frallor i Skultuna

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Skultuna är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Skultuna. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Skultuna från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Skultuna

I Skultuna finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Skultuna som också kan vara av intresse.

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Här kan du läsa mer om Skultuna om du vill veta mer än saker om bagerier i Skultuna.

I Skultuna hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Skultuna som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västmanland.
Annons: